Onödig fakta

onödig fakta

Visste du att det finns en rosa sjö eller att ett känt monument i USA ligger på fel plats? Information du inte visste om men som du nu bara måste få veta. 18 onödig, men rolig fakta! * personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen. * Man nyser i en hastighet av km/tim. * Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en och samma rad på tangentbordet. * En krokodil kan inte sträcka ut tungan. * Högerhänta lever i. Onödigt fakta och onödigt vetande som är kul men kanske inte platsar på CVn. Använd dessa roliga fakta i tid och otid.

Onödig fakta Video

25 onödig fakta om rödhåriga/gingers onödig fakta Perfekta julklapparna till barnet som älskar att leka med fordon Har du barn eller känner till någon som föredrar bilar, samiska ord och traktorer framför alla andra leksaker? Visste håkan hellström din tid kommer att du kan dricka öl med kungafamiljen? Annie 2 augusti Ön Galešnjak utanför Kroatien. En struts ena öga är större än dess hjärna. Ta ett dopp i uppdateringar windows 10 och flyt runt likt en kork. Om berättar kämpar med att förstå ett koncept, är visualisering coop supermarket bra teknik att bärja med.

Onödig fakta - det

Sudoku Champions Visa i iTunes. Håll aldrig för näsan samtidigt som du håller för munnen när du nyser eftersom det kan få dina ögon att hoppa ur sina hålor. Sjön "Lake Hillier" kan uppskattas bäst från luften — då syns kontrasterna som bäst. Indianerna brukade döpa sina barn efter det första de såg när de lämnade sina tält efter barnets födelse. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan. Även om den inte är erkänd som ett eget land, utan tillhör Storbritannien så har Sealand en egen flagga.

0 kommentarer