Pulled älg

pulled älg

Magdalena Forsberg står i köket och tillagar pulled älg, en rätt som går varm hemma hos henne. Månadens recept på pulled pork av älg bör definitivt provas av alla som har tillgång till skogens konung. Använd med fördel karrén eller bogkött till denna trendiga rätt. Tillagning på låg värme ger ett riktigt mört och smakrikt kött. Vi tillagade köttet i en Crock-Pot, en elektrisk gryta för slow cooking. Men du. Maträtten pulled pork har kommit upp och blivit närmast omåttligt populär i Sverige på senare tid. Kocken Jesper Nyström gör en variant med älgkött istället för griskött. Pulled pork är fläskkött - ofta fläskkarré - som tillagas med barbecuesås på låg värme under lång tid och blir saftigt och mört. Det är en.

Pulled älg Video

Älgjakt Ed-Björktjärn 2015 "Kavvelbrona" del 2 Blanda ihop vatten, oxfond, krossad vitlök och barbequesåsen och täck köttet med såsen. Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte väder krakow nedskrivet. Sedan dess har susegården puttrat på och är nu mest läst på formation beyonce webbplats. När steken var klar gjorde jag en sås som jag tänkte kunde vara bra att ha när köttet skulle ätas. Kött · 14 maj - Säljs i flaska  med skruvkork.

Pulled älg - years

Tänk att det fungerar med älgkött också. Och när kocken Jesper Nyström delade sin jämtländska motsvarighet —pulled älg— på P4 Jämtlands webbplats blev det besöksrekord. Jag hade en ganska hög stek som jag delade i bitar för att det skulle bli täckt av såsen, och det fungerade också bra! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet….. Jaktnyheter 4 timmar sedan. pulled älg

0 kommentarer